O nama

Naš porodični restoran počeo je svoju živopisnu istoriju i jedinstvenoj lokaciji tek na korak od velikog parka u Čačku pod imenom "Protića konak”.

Ono što nudimo našim gostima danas, isto kao i tada, je preukusna hrana na čijem kvalitetu se ne pravi kompromis, divan ambijent u prirodnom okruženju, najkvalitetnije domaće vino i prelep pogled na Čačak.

Slika spolja - Restoran Petrović

Kvalitet na visokom nivou i naravno mnogo truda i ljubavi u radu izrodilo je godine uspešnog poslovanja, te je proširenje kapaciteta postalo ne samo nužan već i prirodni sledeći korak. Taj korak preduzeli smo u Decembru 2009. godine. Naš novi objekt nalazi se na Gučkom putu pod imenom Restoran Petrović.

Danas, našim gostima nudimo raznovrsne delikatese, poput svih tipova ribe, salata, vina domaćih i internacionalnih, a sve po principu A La Carte.

Sala za proslave Čačak - Restoran Petrović Sala za veselja Čačak - Restoran Petrović
Sala za venčanja Čačak - Restoran Petrović

Restoran Petrović poseduje 150 mesta za sedenje, kao i prelepu terasu sa koje "puca" neverovatan pogled na Čačak i na kojoj se može smestiti još 120-toro gostiju.

Tu je i parking za do 35 vozila.

Bilo da želite da uživate sami u ukusnom obroku ili pak provedete prijatno veče sa porodicom, prijateljima, poslovnim saradnicima ili gostima - a o romantičnim sastancima iz snova da i ne govorimo - naš restoran je idealno mesto za Vas!

Posetite nas, a naše ljubazno i profesionalno osoblje poželeće Vam srdačnu dobrodošlicu.

Porodica Petrović.

Restoran sa prelepim pogledom na Čačak - Restoran Petrović